VI TILBYDER

RPA OG AI – BÅDE I DET PRIVATE OG DET OFFENTLIGE

AUTOMATISERING MED SOWAIO

Når Sowaio laver automatiseringsløsninger er der ofte tale om løsninger med både softwarerobotter og AI. Vi kalder det digitale assistenter eller kontorrobotter.
Hver gang er det sammensat efter den enkelte organisations behov. En del af vores digitale assistenter kan dog tilrettes forholdsvis enkelt, da vi ofte har løst opgaver af samme karakter i lignende organisationer. Dette sparer naturligvis både tid og ressourcer, men giver også vores kunder mulighed for nemt, enkelt og billigt at kunne komme i gang.

HVAD KAN VI LEVERE?

Sowaio leverer både implementering, drift og vedligehold af digitalassistenter som en service, altså på månedligt abonnement.
Vi kan også overtage drift af organisationens eksisterende løsninger, ligesom vi ofte arbejder sideløbende med organisationens interne udvikling.

HVORDAN KOMMER VI I GANG?

Først og fremmest holder vi et møde, for at kende til netop jeres situation og behov.
Herefter laver vi en procesgennemgang, hvor vi sammen undersøger de processer I ønsker at optimere med digitale assistenter. Her laver vi konkrete og realistiske beregninger på, hvor der kan spares og optimeres.
Har I brug for hjælp til at finde de relevante processer, har vi en samarbejdspartner der kan hjælpe jer med det.
Når processerne er besluttet planlægges opstart, og herefter går der omkring 6-8 uger, kører processen i jeres organisation.

VIL DU VIDE MERE?

Klik her for at booke et præsentationsmøde med Sowaio

 

“Vi vil rigtig gerne være med at udvikle og afprøve nye digitale og velfærdsteknologiske løsninger. Lige nu er vi fx ret begejstrede for vores nye softwarerobot, som beregner og udbetaler helbredstillæg – og vi er i gang med at udvikle to nye robotter til fleksløntilskud og løntilskud. Robotløsninger er perfekte til områder, hvor der ikke er behov for faglige skøn, de er med til at minimere fejludbetalinger og så frigiver de tid til, at vi kan løfte andre serviceopgaver. Vi har udviklet vores softwarerobot til betaling af helbredstillæg i samarbejde med Sowaio – og den betaler indtil videre tæt på 75 % af alle helbredstillæg. Vi er stadig i implementeringsfasen, så vi foretager dagligt kvalitetssikring af betalingerne – så vi kan omkode robotten ved eventuelle fejl. Den første robotløsning blev udviklet til udbetaling af lægeregninger, og den har siden december 2017 betalt 2792 lægeregninger uden en eneste fejl!”

Lyngby Taarbæk Kommune

BOOK A MEETINGBOOK A MEETING