VORES SERVICES

VI HAR UDVALGT DE FØRENDE PRODUKTER OG TEKNOLOGIER INDEN FOR SOFTWARE INTELLIGENS

SOWAIO INTELLIGENCE

Sowaio Intelligence er et servicebaseret produkt, der sikrer intelligente integrationer og datahåndtering baseret på anvendelse af RPA, Kunstig intelligens og BOTS. Med Sowaio Intelligence er der skabet en unik samling af produkter, der skaber intelligente løsninger. Løsninger der fx kan anvendes til automatisering af processer, unikke dataanalyser, forudsigelser med basis i data, præsentation centralt såvel som decentralt.

Vi stiller et unikt miljø tilrådighed, hvor der kan anvendes løsninger fra Sowaio eller udvikles egne løsninger.

ROBOTICS PROCESS AUTOMATION (RPA)

RPA er softwarerobotter, der efterligner en medarbejders administrative opgaveløsning på tværs af systemer og dokumenter uden at ændre på de underliggende systemer og dokumenter. RPA er en teknologisk revolution inden for effektivisering af virksomhedens repeterbare opgaver. Til integration med robotter anvender Sowaio Intelligence UiPath.

Læs mere om UiPath her

MACHINE LEARNING (KUNSTIG INTELLIGENS)

Machine learning er en teknologi, hvor computere på baggrund af erfaringer lærer at finde regler og sammenhænge i store mængder data. Computeren lærer at genkende mønstre ud fra data. Computeren kan bruge sine erfaringer til at generalisere og på den måde træffe intelligente beslutninger. Til videreudvikling af softwarerobotter og dataanalyser anvender Sowaio Intelligence Microsoft Machine Learning.

Læs mere om Microsoft Machine Learning her

BOTS

En bot (eller webrobot) er et computerprogram, du kan kommunikere med via lyd eller tekst. Formålet er typisk at hjælpe brugeren med et bestemt gøremål. Det kan fx være at købe et produkt, svare på et spørgsmål, eller finde en bestemt type information. BOTS er alle vegne. De er mange, meget forskellige og de bliver stadig flere og stadig mere sofistikerede. De findes i mange forskellige udgaver og fungerer bl.a. som chatterbots, mail-bots, game-bots og web-robots. Sowaio Intelligence anvender Microsoft Bot framework.

Læs mere om Microsoft Bot framework her

CLOUD SERVICES

Sowaio Intelligence anvender Microsoft Azure Cloud. Det gør vi for at sikre en fleksibel og sikker tjeneste. Azure Cloud service giver: lave omkostninger, hurtig datatilgang, skalering, produtivitet, ydeevne og pålidelighed.

Læs mere om Azure Cloud her