Kategorier
Uncategorized

Job hos Sowaio

Udvikler søges.


Vi slår endnu en stillling op hos Sowaio.
Vil du være en del af Sowaios udvikling og videreudvikling af softwarerobotter, integrationer og AI?

Vi har i dag mere end 100 robotter og AI løsninger i drift og under videreudvikling. Der kommer løbende flere til. Du skal indgå i teamet af udviklings- og vedligehold samt bistå med den daglige service og overvågning af robotter.

Vi forventer, at du har stor erfaring med IT. Det i form af en IT-uddannelse eller en anden teknologisk baggrund. Vi anvender UiPath/OpenRPA som udviklingsværktøj. Det vil være et stort plus, hvis du har erfaring med dette eller lignende værktøjer. Det er dog ikke et krav. Vi forventer desuden, at du har erfaring med enten C#, Visual Basic, Java, Python eller lignende kodesprog.

Sowaio er en lille agil start-up i stærk udvikling med et solidt fundament og en stærk kultur, der stadig skal præges og udvikles. Vi har kontor i Valby, men arbejder også meget hjemmefra. De opgaver, der er knyttet til jobbet, kan alle foretages virtuelt.

Løn og arbejdsvilkår er på markedsniveau.

Hvis du ikke har præcis de efterspurgte kompetencer eller lang it-erfaring, så kontakt os alligevel. Der kan være andre muligheder, såfremt du er struktureret samt har driftserfaring/interesse og udviklerkompetencer.

Send gerne din ansøgning på nedenstående mail eller ring for yderligere information. Vi behandler ansøgere løbende.

Ansættelse snarest muligt.

Kontakt til Michael Ellegaard Nielsen, CEO, michael.ellegaard@sowaio.com tlf. 21 71 72 61 eller Jesper Vig Meyer, CTO på jesper.meyer@sowaio.com tlf. 60 18 81 99.

Du kan se alle ledige stillinger hos Sowaio under “Job hos Sowaio”.

Kategorier
Uncategorized

WEBINAR – Kom enkelt og billigt i gang med kontorrobotter?

Webinar – Hvordan kommer man enkelt og billigt i gang med kontorrobotter?

D. 27. november kl. 11-12:00 har du mulighed, for at deltage i endnu et gratis webinar med Flexkom og Sowaio.

Webinaret vil omhandle:

  • Kort om Sowaio og Flexkom
  • Intro til kontorrobotter
  • Udpege egnede processer og modne dem til automatisering
  • De første kontorrobotter – sådan kommer I i gang
  • Drift og vedligehold af kontorrobotter
  • Krav til organisation for succes med kontorrobotter
  • Gevinster ved kontorrobotter. Er robotter en god business case?
  • Spørgsmål

Tilmeld dig og dine kolleger her: webinar@sowaio.com, skriv “kom i gang med kontorrobotter” i emnefeltet.

Husk at vi også har et webinar d. 20. november kl.11-12 “Hvad er en kontorrobot?” Se tidligere opslag på Linkedin.

Vi ser frem til at høre fra dig!🙂

Kategorier
Uncategorized

JOB Hos Sowaio

Job hos Sowaio?
Vi søger dig, der vil stå for vedligehold og udvikling af vores daglige drift af softwarerobotter, integrationer og AI. Det suppleret med udviklingsopgaver af softwarerobotter og videreudvikling af vores drifts, statistik- og overvågningsmiljø. Du bliver ansvarlig for den daglige drift af vores mange robotter (pt. +100).
Vi forventer, at du har stor erfaring med IT. Enten en IT-uddannelse eller anden teknologisk baggrund. Vi anvender UiPath/OpenRPA som udviklingsværktøj. Det vil være et stort plus, hvis du har erfaring med dette eller lignende værktøjer, dog ikke et krav. Vi forventer desuden, at du har erfaring med enten C#, Visual Basic, Java, Python eller lignende kodesprog.
Sowaio er en lille agil start-up i stærk udvikling med et solidt fundament og en stærk kultur, der stadig skal præges og udvikles. Vi har kontor i Valby, men arbejder også meget hjemmefra.
Løn og arbejdsvilkår er på markedsniveau. Hvis du ikke har præcis de efterspurgte kompetencer eller lang it-erfaring, så kontakt os alligevel, da der kan være andre muligheder.
Send din ansøgning på nedenstående mail eller ring for yderligere info. Vi behandler ansøgere løbende. Ansættelse snarest muligt.
Kontakt til Jesper Vig Meyer, CTO på jesper.meyer@sowaio.com tlf 60 18 81 99

Kategorier
Uncategorized

Samarbejde med Flexkom

Nyt hos Sowaio 🙂
Vi meget glade hos Sowaio, for vi har netop indgået et samarbejde med leanfirmaet Flexkom.
Det betyder, at vi nu fremover også kan hjælpe med at finde de helt rigtige arbejdsgange, når du ønsker at automatisere.

Samarbejdet giver os mulighed for, at uddanne jeres egne medarbejdere i fremfindelse og vurdering af processer, stå for det organisatoriske procesforbedringsarbejde, vurdere business case mv.
Ligesom det giver Flexkoms kunder adgang til vores enkle og prisvenlige tilgang til implementering og service på processer, der automatiseres.

Kontakt os for at høre mere på
info@sowaio.com eller 82313111 🙂