JOB HOS SOWAIO

Bliv en del af Sowaio

Sowaio er en virksomhed i vækst, og vi leder vi altid efter nye dygtige medarbejdere. Du kan se vores ledige stillinger, og du er også altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Vi ser frem til at høre fra dig 🙂

Stilling

Om jobbet

UDVIKLER HOS SOWAIO

Vil du være en del af Sowaios udvikling og videreudvikling af softwarerobotter, integrationer og AI?

Vi har i dag mere end 100 robotter og AI løsninger i drift og under videreudvikling. Der kommer løbende flere til. Du skal indgå i teamet af udviklings- og vedligehold, samt bistå med den daglige service og overvågning af robotter.

Vi forventer, at du har stor erfaring med IT. Det i form af en IT-uddannelse eller en anden teknologisk baggrund.
Vi anvender UiPath/OpenRPA som udviklingsværktøj. Det vil være et stort plus, hvis du har erfaring med dette eller lignende værktøjer. Det er dog ikke et krav. Vi forventer desuden, at du har erfaring med enten C#, Visual Basic, Java, Python eller lignende kodesprog.

Sowaio er en lille agil start-up i stærk udvikling med et solidt fundament og en stærk kultur, der stadig skal præges og udvikles. Vi har kontor i Valby, men arbejder også meget hjemmefra. De opgaver, der er knyttet til jobbet, kan alle foretages virtuelt.

Løn og arbejdsvilkår er på markedsniveau.

Hvis du ikke har præcis de efterspurgte kompetencer eller lang it-erfaring, så kontakt os alligevel. Der kan være andre muligheder, såfremt du er struktureret samt har driftserfaring/interesse og udviklerkompetencer.

Send gerne din ansøgning på nedenstående mail eller ring for yderligere information. Vi behandler ansøgere løbende.

Ansættelse snarest muligt.

Kontakt til Michael Ellegaard Nielsen, CEO, michael.ellegaard@sowaio.com tlf. 21 71 72 61 eller Jesper Vig Meyer, CTO på jesper.meyer@sowaio.com tlf. 60 18 81 99.

Stilling

Om jobbet

SUPPORT MANAGER

Vi søger dig, der vil stå for vedligehold og udvikling af vores daglige drift af softwarerobotter, integrationer og AI. Det suppleret med udviklingsopgaver af softwarerobotter og videreudvikling af vores drifts- og overvågningsmiljø.
Du bliver ansvarlig for den daglige drift af vores mange robotter (pt. +100). Det vil sige, at du får en foranderlig og udviklende hverdag. Størstedelen af din tid vil blive brugt på at sikre, at robotterne kører stabilt, hvilket vil foregå i dialog med kollegaer og kunder. Dertil vil du indgå i udviklingen af nye robotter og samt vores drifts- og statistikmiljø. Vi forventer, at du har stor erfaring med IT. Det i form af en IT-uddannelse eller en anden teknologisk baggrund.

Vi anvender UiPath/OpenRPA som udviklingsværktøj. Det vil være et stort plus, hvis du har erfaring med dette eller lignende værktøjer. Det er dog ikke et krav.

Vi forventer desuden, at du har erfaring med enten C#, Visual Basic, Java, Python eller lignende kodesprog. Sowaio er en lille agil start-up i stærk udvikling med et solidt fundament og en stærk kultur, der stadig skal præges og udvikles.

Vi har kontor i Valby, men arbejder også meget hjemmefra. De opgaver, der er knyttet til jobbet, kan alle foretages virtuelt.
Løn og arbejdsvilkår er på markedsniveau.

Hvis du ikke har præcis de efterspurgte kompetencer eller lang it-erfaring, så kontakt os alligevel. Der kan være andre muligheder, såfremt du er struktureret samt har driftserfaring/interesse og udviklerkompetencer.

Send gerne din ansøgning på nedenstående mail eller ring for yderligere information. Vi behandler ansøgere løbende. Ansættelse snarest muligt.

Kontakt til Jesper Vig Meyer, CTO på jesper.meyer@sowaio.com tlf 60 18 81 99

Uopfordret ansøgning

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, hvis du kunne tænke dig at arbejde hos os. 
Send os en ansøgning og dit CV ved at klikke herunder, så vender vi tilbage til dig.

Ansøg nu